Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

SiteTalk és az ország helyzete

Avatar photo
You are Reading..

SiteTalk és az ország helyzete

Érdekes dologra lettem figyelmes az elmúlt pár hónapban. Ahogy egyre másra jelentek meg hírek arról, hogy a Magyar gazdaság mennyire rossz úton halad, és egyre magasabb az eladósodás, ugyanilyen ütemben kezdtek el az emberek a SiteTalk után érdeklődni. Ezt gyönyörűen lehet látni a blog statisztikáiban. A megnézett oldalak 65-70% -a a SiteTalk bejegyzéseim. 

Mert hát legtöbb ember még mindig hisz a véletlen szerencsében és a „semmiért sokat kaszálni” típusú ígéretekben. Csak hogy tisztába tegyem a dolgokat. A SiteTalk nem piramis játék! A SiteTalk ügynöki, vagy szebben kifejezve MLM rendszer. Itt az nyer, aki régóta csinálja. Illetve ez csak fél igazság! Mert az is nyer, aki éjt nappallá téve próbálja a SiteTalk -ora rábeszélni az ismerőseit, barátait, családtagjait! Valóban, Ő is kereshet sokat. De arról ne feledkezzünk meg, hogy ha egyszer átversz valakit, utána már ne várj tőle újabb esélyt! Kevés olyan ember van, aki meg tud bocsájtani!

Szóval aki még mindig hisz a SiteTalk típusú csodákban, az ne hátráljon meg! Megfelelő mennyiségű munkával (értsd fél évig 22 óra) és megfelelő mennyiségű kapcsolattal (legalább 1000 ember, mert annak csak a 5% -a fogja becumizni az ígéreteket) valóban el lehet érni egy olyan életszínvonalat, mint amit ígérnek.

De még mindig ott a másik út, a tisztességes munka, a vállalkozói kedv, és a saját ötletek megvalósítása!