Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Budapest, közöny

Avatar photo
You are Reading..

Budapest, közöny

Úgy tűnik, Budapesten a butaság után a közöny a második leggyakoribb dolog (a kutyapiszkon kívül!). Az emberek rezzenéstelen arccal mennek el az öreg emberek mellett, akik lihegve próbálnak egy hosszabb lépcsőn felmenni. Átlépik az utcán epilepsziás rohamot kapott fiatalt (miközben összesúgnak, hogy "RÉSZEG!" ). Rosszabb esetben még meg is lopják a rohama alatt. A vakokat nem segítik a zebrán, sőt ha lehet kikerülik, hogy még segítséget se tudjon kérni!
Ha egy szerencsétlen autója az igen forgalmas budaörsi úton leáll, és olyan helyen áll le, ahol már csak két sávon haladhatnak az autók, akkor mit tesz a józan gondolkodású ember? Kiszáll a kocsiból, és segít feltolni a gyalogos járdára / fűre a lerobbant gépjárművet. Ezután szépen tovább tud haladni mindenki!
A budapesti ember mit csinál? A legfontosabb dolog a dudálás, majd megpróbál a mögötte haladót megelőzve a belső sávba sorolni. Ha ez a belső sávban autózónak nem tetszik és ennek hangot is ad a kürt segítségével, akkor szándékosan és pofátlanul betolakszik, a kocsi lakkozását is veszélyeztetve, majd hogy büntesse az oktondi belső sávban haladót, hülyét tetetve nem indul el.
Emiatt az M7 -es bevezető szakaszán torlódnak egymásra a munkába indulók. Egy jó szándékú ember aki feláldozott volna az életéből 3 percet, meg tudta volna akadályozni a közlekedési káoszt!

De ez kérem BUTAPEST!

Én buszon utazva csodálhattam meg a legveszélyesebb állatfajt, az autóst!