Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Vacsora az Angelika Kávéházban

Avatar photo
You are Reading..

Vacsora az Angelika Kávéházban

Kihasználva az internet adta kedvezményeket, elmentünk az Angelika Kávéházba. A biztonság kedvéért előre odatelefonáltam, hogy asztalt foglaljak. A telefon másik végén jelezték, hogy nem probléma, mehetünk hétre vacsorázni.

Szinte percre pontosan hét órára értünk oda, és kiszúrtunk magunknak egy csendes helyet a Dunára néző nyitott teraszon. Bárt ne tettük volna!

A hely kifejezetten koszos volt. Tisztába vagyok vele, hogy ahol fák vannak, ott hullik lefele levél meg minden más, de itt sajnos az látszott, hogy több napja nem söpörtek össze!

A pincér azonal odajött hozzánk, és hozott étel-, majd ital lapot is. Kiválasztottunk egy félédes fehér bort (sajnos már nem emlékszem se a készítőjére, se a nevére), és végig vizslattuk az étlapot. Végül a „mozzarella caprese” és a „fokhagymás gnocci mézes kacsamell szeletekkel” mellett döntöttünk. A pincér kérdően (mintha hülyéknek beszélne) szólt ránk a mozzarellás előételnél, hogy ez csak előétel, nem főétel! Vacsora partnerem jelezte, hogy ő most nem nagyon éhes, ezért neki elég lesz ez a könnyed előétel is!

6-8 perc múlva már az asztalunkon is volt az étel. Nekem mindkettő nagyon ízlett, igaz, hogy a mozzarellához firss bazsalikom kellett volna, de ennyi hibája lehet. A fokhagymás gnocci kacsamellel nagyon finom volt. A kacsamell ízletes volt, de (és már megint ezt kell leírnom!) nem frissen készült. Fel volt melegítve, valószínűleg egy nagyobb adagot lesütöttek és azt melegítik újra.
Mindezektől függetlenül az ételek nagyon finomak voltak! Összesen ~5.600 Ft -ot fizettem, ami még az elfogadható kategória.

Ha engem bíznának meg ennek az étteremnek a vezetésével, jobban ügyelnék a külsőre! A pókhálók, koszos padló, és koszos asztalok nem tettek rám jó benyomást. Bent nem voltunk, lehet, hogy ott patyolat tisztaság van. A WC -t nem néztem meg, a legtöbb helyen ott lehet megállapítani, hogy mennyire tartják rendben az éttermet.

Értékelés

Helyszín: 5/10 (a kosz miatt!)

Ételek: 8/10 (az újramelegítés miatt!)

Ital: 10/10

Felszolgálás: 5/10

1 Comments

Comments are closed.