Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

Hit enter after type your search item
Mindennapi gondolatmorzsák

Képek-, gondolatok-, és minden más!

A legborzasztóbb pizza

Avatar photo
You are Reading..

A legborzasztóbb pizza

Vasárnapi sétánkat követően úgy gondoltuk, hogy egy grill csirkével, és két pizzával megoldjuk az ebédet. A grill csirkét az utcán, kis lakókocsiból vettük meg, hozzá uborkát illetve üdítőt kértünk. Az íze kiváló volt, olyan volt, amilyennek az ember egy frissen sült grillcsirkét gondol.
Sajnos a pizzával kapcsolatban már voltak kétségeink. A hölgy a kávézóban (Tiltott Gyümölcs Kávézó) furcsán nézett ránk, amikor elvitelre kértük a pizzát. Majd ezután kijelentette, hogy ez frissen készül, ezért várnunk kell. Gondoltuk nem probléma, hiszen 10 percet kibír az ember egy kávézóban csücsülve. Ebből a 10 percből majdnem 30 perc lett. A hölgy eltűnt, és csak 10 perccel később láttuk viszont. Úgy tűnt, hogy Ő készíti a pizzát (miközben másoknak sört csapolt). 30 perc után szólt, hogy kész vannak a pizzák. Gyorsan elővettem az étkezési utalványomat (az ablakban egyértelműen ott volt a jel, hogy elfogadják!).
A hölgy ránézett, majd megkérdezte hideg-, vagy meleg étkezési jegy?
Mondtam neki, hogy meleg. Erre rögtön rávágta, hogy azt ott nem tudják elfogadni (étterembe???).
Rendbe, mondtam és kifizettem készpénzzel.

Otthon döbbentünk meg, amikor kinyitottuk a pizzás dobozt. Vékony, élesztőmentes pizza volt, ráfagyva a sajt, az alapanyagok, mintha 3 percet lettek volna csak a sütőben. A tészta élvezhetetlen volt, a sajt nem hogy mozzarella, de még trappista se volt. Valami nagyon ócska, inkább gumi, mint sajt.
Ami egyedül elment rajta, az a paradicsomos szósz volt, de sajnos az se mentette meg a pizzát.

Mivel kopogott a szemünk, ezért kényszerből megettük a pizzát, de megtanultuk hogy hova NEM szabad többet bemenni!